ro  en home | contact
  home :: servicii :: certificari :: galerie foto :: finantare UE :: contact
 

Finanţare UNIUNEA EUROPEANĂ

instalatii de ridicat
 S.C. HAGIVIO S.R.L., in calitate de beneficiar, a semnat in data de 17.05.2012 contractul de finantare pentru proiectul „CRESTEREA COMPETITIVITATII SOCIETATII HAGIVIO S.R.L. PRIN ACHIZITIONARE DE UTILAJE PERFORMANTE” – cod SMIS 27629.

Proiectul este finantat prin Programul Operational Regional 2007 – 2013, Axa prioritara 4 „Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si local”, Domeniul major de interventie 4.3. „Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor”, are o valoare totala de 1.034.343,52 Lei, beneficiaza de asistenta financiara nerambursabila din Fondul European pentru Dezvoltare Regionala in valoare de 834.148,00 Lei si se deruleaza pe o perioada de 6 luni.

Contractul a fost semnat cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, in calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operational Regional 2007-2013, prin Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Est, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operational Regional 2007-2013.

Obiectivul general al proiectului se refera la cresterea gradului de competitivitate al Societatii si adaptarea sa la tendintele pietei actuale prin achizitionarea unor tehnologii moderne universale care permit obtinerea unor performante ridicate.

Obiectivul specific al proiectului este dezvoltarea S.C. HAGIVIO S.R.L. prin achizitia de utilaje performante, care sa asigure o capacitate crescuta de executie a lucrarilor de constructie (1 miniincarcator, 1 buldoexcavator si 1 vibrocompactor), precum si achizitia de tehnica de calcul (un computer tip desktop si o imprimanta multifunctionala).

Implementarea proiectului va permite crearea a 6 noi locuri de munca permanente cu norma intreaga si cresterea cifrei de afaceri pana in anul 2015 cu peste 10% fata de valoarea inregistrata la 31.12.2009 datorata cresterii capacitatii bazei tehnico-materiale, imbunatatirii calitatii lucrarilor executate si reducerii duratei de executie a acestora. Proiectul va contribui la largirea portofoliului de clienti si diversificarea ofertei de servicii si lucrari, pe fondul unui management eficient al costurilor de exploatare.

Prin crearea noilor locuri de munca si mentinerea acestora, proiectul are un impact social, politica de personal al S.C HAGIVIO S.R.L. garantand egalitatea de sanse la ocupare.

Prin achizitia de echipamente de ultima generatie, proiectul are un impact pozitiv asupra efiecientei energetice si protectiei mediului prin controlul si reducerea consumurilor specifice, pe fondul asigurarii unor conditii optime privind siguranta si confortul operatorilor care vor deservi utilajele.

Informatii suplimentare se pot obtine de la dl. Nicolae HAGIU – Administrator si Manager proiect, tel./fax: 0236-427.776, e-mail: office@hagivio.ro

08.06.2012 – S.C. HAGIVIO S.R.L. anunta inceperea implementarii proiectului.

02.08.2012 – S.C. HAGIVIO S.R.L. lanseaza invitatia de participare la procedura de atribuire a contractului de furnizare de echipamente si utilaje tehnologice.

27.08.2012 - S.C. HAGIVIO S.R.L. anunta atribuirea contractelor de furnizare de echipamente si utilaje tehnologice.Investim īn viitorul tau!
Proiect selectat īn cadrul Programului Operational Regional si co-finantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala
www.inforegio.ro

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Nota: Continutul acestui material nu reprezinta īn mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romāniei.

home | servicii | certificari | contact
Copyright © 2006 Hagivio.Toate drepturile rezervate. Made By Huiung Design